Workshop “Professioneel voorbereiden op de toekomst”

De wereld verandert en ze verandert snel: van communicatiemakers wordt verwacht dat ze in hetzelfde tempo mee veranderen. En dat terwijl niemand precies weet wat de toekomst zal brengen. De onbekende toekomst vraagt daarom om mensen die flexibel met ontwikkelingen en innovaties kunnen omgaan. Geen enkele opdrachtgever zit immers te wachten op verouderde producten. Maar hoe blijf je bij, zonder dat het je handenvol tijd kost? Of hoe voorkom je dat je juist teveel voor de troepen uitloopt met je vernieuwingen? Tijdens de workshop zullen de deelnemers ondervinden wat het betekent om je voor te bereiden op de onbekende toekomst.

Dit is het thema van de workshop of interactieve lezing die ik geef op 17 november van 11:00-12:30 u. in het Ketelhuis in Apeldoorn. “Het Ketelhuis, de werk en ontmoetingsplek van talentvolle communicatiemakers. Goede communicatie maak je samen! Tenminste, dat geloven wij. Daarom zijn wij sinds september 2014 een uniek samenwerkingsverband aangegaan met verschillende creatieve, zelfstandige communicatieprofessionals. Met elkaar werken wij aan diverse grote communicatieprojecten en realiseren uw grootste communicatiedromen.” Samenwerken is natuurlijk enorm toekomstbestendig, Ketelhuis is dus een prachtige setting voor deze workshop.

Ben je zelf een communicatiemaker, dan is het nog mogelijk om je in te schrijven. Meld je rechtstreeks aan bij het Ketelhuis, of stuur mij een berichtje.