Workshop ‘Doe het lekker zelf’

Zussen Theunissen brengen hersens en lijf op ongebruikelijke wijze in beweging op 7 september tijdens het Permanent Beta Festival.

Over de workshop

Down-to-earth en met een tomeloos enthousiasme zetten de zussen Theunissen zich in voor een fijner leven. Normaal gesproken ieder op haar eigen manier, speciaal voor Permanent Beta samen. Wat je dan krijgt? Een explosief mengsel van Jeanine’s ‘Doe-het-zelf onderhoud voor je lichaam en humeur’ (Gezondheid-workshops.nl) en Nicolet’s ‘Maak jezelf een mooier mens!’ (MooierMens.app). Sluit je aan bij hun voorkeur voor lichtverteerbare energieke actie, sterk blijwerk en strategisch lui zijn. Breng je hersens en lijf op ongebruikelijke wijze in beweging met een overdosis Sister-power!

Over Permanent Beta Festival

Het Permanent Beta Festival(PBF) is Open Source in het echt. Een “meeting of minds”, een kruisbestuiving tussen de verschillende netwerken en mensen. Ieder met eigen disciplines, interesses en talenten. Het festival bestaat uit wat de deelnemers inbrengen. Dit levert een heel divers programma op met verschillende activiteiten, workshops en creatieve projecten. Niemand wordt ingehuurd of betaald, en samen betalen we de onkosten voor alle infrastructuur.

Over de combinatie

Tijdens het PBF gaan wij (Jeanine en ondergetekende) voor een ‘meeting of minds’. We geven voor het eerst samen een workshop. Een experiment! Misschien wordt het voor herhaling vatbaar. Nu al interesse? Laat maar horen!

Nicolet Theunissen