Vacature: Online Communicatie medewerker

Online Communicatie medewerker (24-32 uur)

 

Are you truly motivated to communicate the future?

 

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het creëren van aantrekkelijke online communicatie content voor onze innovatieve sociale organisatie?
Vind je het een uitdaging om te werken voor een start-up die de ambitie heeft om een internationale scale-up te worden? Denk je buiten de hokjes? Ben je een aanpakker en kun je schakelen tussen het schrijven van pakkende teksten, het optimaliseren van de website, het beantwoorden van de e-mail en het bedenken van slimme social media acties? Ben je zo uitgeslapen dat je iedere dag met hart en ziel kunt werken voor Future Life Research?

De functie

Als Online Communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-activiteiten. Je werkt op het snijvlak van e-marketing, web- en social media communicatie en commerciële leadgeneratie. Je vindt het een uitdaging om marketing- en communicatie uitingen te bedenken en uit te voeren die onze doelgroepen op de juiste manier weten te raken. Je volgt de online informatieverzoeken van de klanten efficiënt en accuraat op. Je ondersteunt in agendabeheer, organiseren van bijeenkomsten, trainingen en correspondentie daaromtrent. Bij Future Life Research pakt iedereen aan wat nodig is om onze prachtige innovatieve organisatie te versterken en verder uit te bouwen.

Je profiel

  • Je hebt een relevante opleiding marketing en communicatie (tenminste niveau NIMA A).
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van online-, social media en bijpassende data analyse
  • Je bent vaardig met WordPress, Photoshop, Illustrator en Indesign.
  • Je hebt ervaring met content creëren en redigeren voor websites.
  • Je bent een tekstschrijver die goede SEO proof teksten schrijft.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
  • Je gaat vanzelfsprekend voor kwaliteit en je bent een echte doener.
  • Je vindt het een uitdaging jezelf continue te verbeteren.
  • Je woont in Apeldoorn of in de nabije omgeving.

Welkom bij Future Life Research!

Wij zijn een kleine start-up met grote ambities. Onze missie: wereldwijde verdubbeling van positief gedrag, bereikt in 2030. Deze missie is geïnspireerd door de bekende Sustainable Development Goals. Doelen die een einde moeten maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. De belangrijkste bijdrage aan onze missie is MooierMens.app, de door ons ontwikkelde innovatieve webapp voor positief gedrag.

Wij bieden je

een uitdagende- en zelfstandige baan waarin je je communicatieve ei volledig kwijt kunt. Je werkt nauw samen met Directeur Nicolet Theunissen en een gemotiveerd team van ZP-ers. Er is veel ruimte voor ontwikkeling, groei en niet te vergeten plezier! Werktijden en werkdagen worden in onderling overleg vastgesteld en er is de mogelijkheid om vanuit huis en vanuit kantoor te werken.

NB: dit is een werkbijeenkomst van voor de Corona-uitbraak, nu houden we 1,5 meter afstand en werken meer thuis.

Solliciteren

WE HEBBEN INMIDDELS EEN HELE GOEDE MATCH GEVONDEN, DUS SOLLICITEREN OP DEZE FUNCTIE KAN NIET MEER.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld