Uitnodiging: INNOVATE experience 5 oktober

Op 5 oktober staat MooierMens.app op het INNOVATE Festival in Arnhem. Wij houden een inloop-workshop over Interactive Micro Learning (IML), de techniek achter MooierMens.app.

Zelf besluiten wat, hoe en wanneer je wilt leren? Zelf je eigen voornemens echt gaan uitvoeren? Zelf je gedrag veranderen? Dat kun je zelf met een nieuwe webapp die Interactive Micro Learning (IML) mogelijk maakt. IML is een spannende nieuwe manier van leren en ontwikkelen. Met makkelijke, praktische opdrachten die je meteen in de praktijk kunt brengen. Ontworpen door gedrags- en onderwijsexperts en leuk om te doen. Waarmee je aan de slag kunt waar en wanneer je maar wilt, mobiel of op de computer. Of je nou kiest voor korte modules of een uitgebreid stappenplan, jij bent de regisseur!

Tijdens de inloop-workshop ontdek je de bouwstenen waarmee je zelf een eerste ontwerp voor een IML kunt maken. Zodat je een gevoel krijgt voor wat ermee kan. Het leukste ontwerp krijgt een prijs. Je kunt ook zelf de al bestaande IML webapps uitproberen: natuurlijk MooierMens.app voor meer positief gedrag en Velco-IML voor veiligheidsoefeningen.

Tijdens het INNOVATE Festival laten 150+ innovators drie dagen lang samen zien hoe ze met kunst, techniek en wetenschap de uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken. Super natuurlijk dat we daar bij zijn. Beleef de toekomst op de Innovate Experience. Er zijn talloze activiteiten te beleven voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen gebeurt. In samenwerking met de Techniekdag is er een uitgebreid programma voor alle leeftijden, helemaal gratis!

Locatie: De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, Arnhem
Tijden: 10.00 – 17.00
Kosten: Gratis voor iedereen!
Zet het alvast in je agenda!

Nicolet Theunissen