Sushilla stelt zich voor

Over mij

Mijn naam is Sushilla en ik ben sinds halverwege april werkzaam als communicatie- en educatiemedewerker bij Future Life Research. Mijn achtergrond is heel divers: oorspronkelijk opgeleid tot brood- en banketbakker, gewerkt met paarden in België, Frankrijk, Oostenrijk en Denemarken en uiteindelijk Natuurlijk- en Cultureel Erfgoed Management gestudeerd. Ik ben een echte natuurliefhebster en zet mij dan ook graag in om mijn passie te delen met anderen. De natuur is van onschatbare waarde en heeft zoveel moois te bieden! En om die prachtige natuur te behouden is het belangrijk dat mensen leren de natuur te waarderen. Op die manier zullen zij eerder bijdragen aan de bescherming ervan. Voorlichting en educatie zijn daarom in mijn ogen dus ontzettend belangrijk.

Wat ga ik doen bij FLR?

Als communicatie- en educatiemedewerker ga ik aan de slag met het in de markt zetten van MooierMens.app en Leerbaas.app. Ik beheer de social media kanalen (volgen dus!) en schrijf en redigeer blogs. Voor zowel MooierMens.app en Leerbaas.app, maar ook voor Sushilla Kuchler