Stagiaire Paulina stelt zich voor

Over mij

Mijn naam is Paulina Kamphuis, 21 jaar oud en sinds februari 2020 ben ik werkzaam als stagiaire bij Future Life Research. Tijdens mijn stage ga ik onderzoeken welke relaties er zijn tussen iemands positieve gedrag via MooierMens.app en zijn of haar SDGs gedrag op weekbasis. SDGs wat..?

De SDGs staan voor Sustainable Development Goals, in het Nederlands: de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Deze doelen zijn opgesteld door de Verenigde Naties om een betere wereld te creƫren voor de mens en voor de aarde. Deze doelen zijn de kern van mijn studie: ik studeer Global Project and Change Management aan het Windesheim in Zwolle. Tijdens deze opleiding wordt ik opgeleid als een echte changemaker. Hierdoor leer ik veel over de problemen die wij momenteel als maatschappij hebben. Maar ook de skills om deze problemen aan te pakken. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een betere wereld en daarom heb ik voor deze opleiding gekozen.

Hoe ik bij Future Life Research terecht gekomen ben

Bij het volgen van een HBO-studie hoort natuurlijk een passende afstudeerstage waar je onderzoek doet en je scriptie schrijft. Ik was al een tijdje op zoek, en de juiste stage was nog niet op mijn pad gekomen. Totdat mijn moeder mij wees op een artikel in de krant: “Paulina, dit is geloof ik hoe jij de wereld wilt verbeteren”. Het artikel in de krant ging dus over Future Life Research. De wereld verbeteren met het stimuleren van positief gedrag? Bij deze visie wilde ik mij graag aansluiten! Zodoende ben ik terecht gekomen bij Future Life Research.

Tot Slot

Denken in mogelijkheden, en werken aan het doel van het verdubbelen van positief gedrag in 2030. Dit is waar ik mij de komende maanden op ga focussen. Dit past helemaal bij Enthousiast Mens van MooierMens.app! Onwijs veel zin in het leerproces, de ontdekkingen die ik tegen ga komen en het bijdragen aan een groter geheel: de wereld een stukje positiever maken.

Paulina Kamphuis