MooierMens.app

Wat is MooierMens.app?

MooierMens.app is een innovatieve webapp voor het meten, bespreken en ontwikkelen van acties voor een betere wereld (SDG’s), integriteit en persoonlijk leiderschap. Speciaal ontwikkeld voor 17 jaar en ouder. Geschikt voor gebruik in organisaties (opleiding, bedrijf, overheid, enz). Met een persoonlijk jaarabonnement op MooierMens.app worden studenten of medewerkers intrinsiek gemotiveerd om in actie te komen en ‘het goede te doen, ook als niemand kijkt’. Voor henzelf, voor de organisatie en voor een betere wereld!

Zo werkt MooierMens

Evidence based

 • Vier programma’s voor gedragsverandering (zie onder).
 • Gemaakt door gedrags- en onderwijsexperts.
 • Meet het effect van interventies!

Praktisch

 • Leren voor de praktijk, in de praktijk.
 • Flexibel altijd en overal via mobiel of desktop.
 • Opschaalbaar, nationaal en internationaal.

Motiverend

 • Altijd positief: van goed naar beter.
 • Gemeenschappelijke taal voor iedereen.
 • Voor praktisch- en theoretisch opgeleiden.
 • Voor een mooiere wereld!

Ons aanbod

MooierMens.app is een innovatieve webapp met leuke praktische opdrachten die je meteen in de praktijk kunt brengen. Via Interactief Micro Leren (IML) krijgen deelnemers meer zicht op wat zij zelf kunnen doen om een ‘Mooier Mens’ te worden.
Deelnemers starten met een zelfevaluatie. Met de wetenschappelijk ontwikkelde vragenlijsten van MooierMens.app wordt snel in kaart gebracht waar bij elke deelnemer de uitdagingen liggen. Vervolgens kiezen deelnemers na feedback waar zij aan willen werken: specifiek positief gedrag en/of SDG-acties. Daarvoor staan vele kleine modules en stappenplannen klaar. De combinatie van gekozen concreet gedrag en variatie in oefeningen biedt meer dan 3600 manieren om onbeperkt aan positief gedrag te werken. De webapp is als het ware een Netflix of Spotify voor positief gedrag. Bovendien bieden we gebruikersvriendelijke dashboards ter ondersteuning van het coaching- of ontwikkelgesprek.

Vier programma’s gericht op gedragsverandering (combinaties mogelijk)

 1. Basis programma “Meet en bespreek positief gedrag”. Monitoring en gemeenschappelijke taal voor een betere wereld (SDG’s), integriteit en persoonlijk leiderschap.
 2. Extra programma “Positief in actie voor de SDG’s“. Ontwikkel bewustwording en daadkracht voor een betere wereld (SDG’s).
 3. Extra programma “Iedereen integer en positief“. Ontwikkel burgerschap en integriteit voor een positief moreel klimaat in de organisatie of opleiding.
 4. Extra programma “Persoonlijk leiderschap”. Ontwikkel metacognitieve vaardigheden als zelfregulatie en samenwerking voor duurzame inzetbaarheid van studenten en medewerkers.

Lees meer over de zakelijke mogelijkheden van MooierMens.app

MooierMens.app is geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) onder merkdepot-nummer: 1386694