Nieuwsbrief december 2016

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de verbeteringen die we kunnen doen met jullie feedback? Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief voor alle deelnemers

Tot voor kort kon je je nog niet inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarom is de eerste nieuwsbrief deze keer voor alle deelnemers van MijnDeugden.nl. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij MijnDeugden.nl? Wil je horen wat we met alle ‘Denk mee’ en ‘Vooruitblik’ commentaar doen? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief.
We zouden het fijn vinden om jou in ons mailbestand te mogen hebben. Blijkt straks de nieuwsbrief niet wat je verwachtte? Schrijf je dan uit via je Account, of nog beter: geef via Denk mee door hoe we de nieuwsbrief beter kunnen maken!

Dank je wel voor je hulp bij de ontwikkeling!

We zijn erg blij met alle tips en commentaren. Zoals beloofd krijg je van ons Deugdencoins zodra die er zijn. Je hebt een Deugdenspiegel gedaan; gestemd voor modules bij Vooruitblik; meegedaan aan een test- of brainstormsessie en/of een ‘Denk mee’ ingevuld. Daar zijn wij op onze beurt flink mee aan de slag gegaan. Het eerste zichtbare resultaat daarvan is een vernieuwde Deugdenspiegel.

Verbetering van de Deugdenspiegel

De meeste reacties waren positief over gebruikersgemak en duidelijkheid van de informatie. Maar er waren ook kanttekeningen: Jullie gaven aan dat de manier van antwoorden niet zo prettig was (0-100% met een schuif of wiel). Sommigen vroegen zich af wat je moest invullen als er gewoon geen aanleiding was voor deugdengedrag. En de teksten die je kreeg als feedback na het invullen waren te algemeen. De Deugdenspiegel is daarom terug naar de tekentafel gegaan en voila! Hier is de nieuwe versie. We horen graag of dit inderdaad een verbetering is via de Denk Mee knop.

Vooruitblik

Achter de schermen wordt een nieuwe versie van MijnDeugden.nl gemaakt. Ook weer met hulp van jullie input. Wat je kunt verwachten begin 2017: o.a. duidelijker informatie over deugden; inspirerende modules waarmee je jezelf een (nog) mooier mens kunt maken; Deugdencoins; een Frequently Asked Questions (FAQ) zowel inhoudelijk als voor gebruikerstips; en vaker een Blog. Houd dus de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Tot slot: Prettige Feestdagen!

En zoek je inspiratie voor goede voornemens in 2017? Houd jezelf de Deugdenspiegel nog eens voor?

 

Nicolet Theunissen