Apeldoornse Startup ontwikkelt al 5 jaar innovaties voor de onbekende toekomst


Persbericht

Apeldoorn, 18 augustus 2019

Foto: Leroy Filon (2019) MooierMens.app heeft wat te vieren. (c) Future Life Research 2019
Foto: Leroy Filon, (c) Future Life Research 2019.
Terug naar perspagina

Apeldoornse Startup ontwikkelt al 5 jaar innovaties voor de onbekende toekomst

Apeldoorn – Future Life Research viert op 21 augustus 2019 haar vijfjarig bestaan. Vanuit Apeldoorn werkt ondernemer, creatieveling en wetenschapper Dr. Nicolet Theunissen met haar bedrijf aan wereldwijde verdubbeling van positief gedrag. Zodat iedereen de onbekende toekomst aan kan. Daarvoor heeft ze met haar team MooierMens.app ontwikkeld.

Future Life Research is vijf jaar geleden opgericht door Dr. Nicolet Theunissen. Zij voorzag dat standaard training en opleiding je onvoldoende voorbereidt op de toekomst. Niemand weet hoe alle technologische ontwikkelingen ons leven aan het veranderen zijn. Hoe kun je je daar dan op voorbereiden? Welke opleiding moet je kiezen? Hoe blijf je je ontwikkelen in je werk? Hoe word je jezelf? En voor werkgevers of opleiders: Hoe stimuleer je de ontwikkeling van jong en oud?

Er is meer nodig dan je aanpassen aan alle veranderingen. De samenleving heeft behoefte aan mensen die mee vorm geven aan de veranderende wereld. Mensen die bij kunnen dragen aan een welvarende, duurzame, positieve toekomst.

Vanuit Apeldoorn werkt Future Life Research aan oplossingen voor het onbekende. Met een mix van onderzoek en innovatie waarbij de mens altijd centraal staat. De in juni gelanceerde webapp MooierMens.app is het resultaat van vijf jaar onderzoek en ontwikkeling.

De Apeldoornse sociale onderneming heeft grote ambities met de webapp. Deze moet bijdragen aan haar missie “Wereldwijde verdubbeling van Positief gedrag, bereikt in 2030”. Een stevige ambitie ge├»nspireerd door de bekende Sustainable Development Goals (SDGs). Deze doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030. Dat kan alleen als mensen er echt voor gaan, hun positief gedrag inzetten om dit voor elkaar te krijgen. MooierMens.app helpt daarbij, met als motto “Maak jezelf een mooier Mens”. In de komende jaren wordt onder de naam BetterYourself.app een Engelstalige versie ontwikkeld. Zodat ook buiten Nederland mensen gestimuleerd worden om bij te dragen aan een mooiere wereld.

______________________________ einde persbericht______________________________

Terug naar perspagina

Contactgegevens

Dr. Nicolet Theunissen, Eigenaar Future Life Research BV en MooierMens.app
Tel: +31 (0)6 50849654 | dr_nicolet@mooiermens.app

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal op deze website mag worden hergebruikt voor publiciteit over MooierMens.app, mist voorzien van bronvermelding. Voor ander gebruik kan toestemming worden gevraagd (zie contactgegevens).

NB: Klik op de foto voor het origineel

Foto: Leroy Filon (2019) MooierMens.app heeft wat te vieren. (c) Future Life Research 2019
Foto: Leroy Filon (c) Future Life Research 2019.

Logo MooierMens.app, (c) Future Life Research 2019