LP’s hebben hun bestemming gevonden

Ik dank Goutroy, Curious Guy en anderen voor hun blogberichten over de A Modest Proposal LP.In een van de reacties op het blog van Goutroy werd gesuggereerd om alles te kopen en te verkopen op ebay. Natuurlijk was ik bang voor dat soort reacties toen ik het risico nam om een ‘bescheiden’ prijs te vragen. Maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb: binnen 3 dagen vonden 44 LP’s die 20 jaar op mijn zolder lagen eindelijk hun bestemming: mensen die graag naar de AMP-muziek luisteren.

Ik heb er nu nog maar een paar en ik probeer de andere AMP-leden te vinden om te zien of ze er ook wat te verkopen hebben.Ik denk niet dat het veel zal zijn. Tot die tijd heb ik de LP-shop gesloten ‘voor inventarisatie’. Stuur me geen geld, het levert je geen LP op! Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme.

Nicolet