De eerste ervaringen

We zijn blij met alle reacties van testers, positieve pioniers en meedenkers! Hun ervaringen met MijnDeugden.nl helpen ons het platform nog mooier te maken. En ervoor te zorgen dat je ook echt kunt werken aan jezelf.


Update 2019: Op 4 juni is de MijnDeugden website opnieuw gelanceerd onder de naam MooierMens.app (lees hier wat er is veranderd). De inhoud van deze blog past nog steeds bij ons, dus veel plezier met het lezen ervan!


Wat zijn jullie ervaringen met de Deugdenspiegel?

De Deugdenspiegel is een mooie start, vinden wij. Je beantwoordt vragen en je krijgt de uitslag in een mooi profiel. Maar wat vinden jullie ervan?

Een bloemlezing uit de reacties over de Deugdenspiegel:

  • Ik heb de deugdenspiegel gedaan en de uitslag gaf dezelfde positiviteit weer als mijn week. Wereldjuf.
  • Na het invullen van de deugdenspiegel ga je nadenken en werken aan jezelf. Mijnidee.
  • Gebied dat aandacht vraagt komt naar voren, lekker intuïtief in te vullen. Ben ik eerlijk, echt? flitste wel eens voorbij en is ok denk en meen ik. Condorcat.
  •  Ik schrok enorm van mijn lage score ‘dankbaar mens’ in de Deugdenspiegel. De mindmap laat vervolgens goed zien waar het ‘fout’ gaat. Tot nu toe positief verrast. Heel leuk om aan jezelf te werken. Harley.
  • Vragen zijn kort en helder. Ook fijn om te weten dat je hem vaker in kan vullen. Rapportage korte profieleigenschappen in 2 zinnen: lekker compact. Handen.
  • Ik moet zeggen het was soms best confronterend. Nu was ik van te voren ook geen slecht mens, maar ik heb wel bepaalde nieuwe inzichten gekregen die ik positief heb benaderd. De wijze lessen van MijnDeugden.nl neem ik mee in de toekomst. Nouveau Départ.

En hoe ervaren jullie de andere modules?

Dat vinden we wel heel spannend. We bieden modules in verschillende soorten en maten. We denken dat er voor iedereen genoeg te doen is. Klopt dat? En hoe is het om er mee te werken?

De eerste resultaten vinden we erg positief:

  • Wat vind je er goed aan? Het regelmatig er mee bezig zijn zodat het hopelijk in mijn gewoonten wordt opgenomen.Openingmaker.
  • Leuk en leerzaam, een uitdaging om mee aan de slag te gaan! Lay-out website vind ik heel prettig! Negen.
  • Mooi mens mindmap: Mooi overzicht trouwens :). Miro.
  • Heb me net pas aangemeld. Vind het wel n topinitiatief. JustAnotherDrop.

We gaan een aparte pagina bijhouden: Wat anderen zeggen en daarop kun je lezen, euh, juist ja, wat anderen zeggen. Dus kijk daar voor meer reacties in de toekomst.

Wil je ook meedenken?

Ervaringen Foto: George Hodan (no date) Time for feedback. Bewerkt door MooierMens.app, 25-09-2017. http://www.publicdomainpictures.net/view-image.php?image=172046&picture=time-for-feedback
Foto: George Hodan (no date)

Meer feedback is altijd welkom. Vertel vooral over je ervaringen via Denk Mee. Vind jij het goed wat MijnDeugden.nl doet? Steun ons en koop Coins. Met je steun kunnen we het leukste nieuwe platform voor zelfontplooiing verder ontwikkelen en onderhouden. De Coins kun je gebruiken om jezelf de spiegel voor te houden en inspirerende modules te volgen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.

Aan de slag!

 

Pauline Buit