Deugdenworkshop: klassieke wijsheden voor de 21ste eeuw

Ook als het moeilijk wordt het ‘juiste’ doen? Tijdens de workshop op het Permanent Beta Festival gaan we het wat stoffige begrip ‘deugden’ nieuw leven in blazen. (NB: deze blog is een bewerking van een blog op de website van Future Life Research.)

Workshop

In de workshop zoeken we samen naar praktische taal en ideeën voor mobiele tools die ons helpen deugden in praktijk te brengen. We herontdekken de klassieke wijsheden van de deugden en geven er een 21ste eeuwse invulling aan.

Permanent Beta

Permanent Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst:

Bridging brains, tech and culture. Wij geloven in delen omdat we het leuk en belangrijk vinden, niet om te krijgen. Wij geloven in het creëren door middel van creativiteit, niet door middel van geld of macht.

Enorm deugdzaam, dus daar moeten nuttige inzichten vandaan kunnen komen.

Update: nieuwe training ‘Je toekomstige zelf’

Foto: N.Theunissen (2015) Koffiedik kijken voor Je toekomstige zelf, Mijndeugden.nl © Future Life Research BV, gelicenseerd onder CC-BY-NC-ND 4.0 (zie: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/).
Foto: N.Theunissen (2015) Koffiedik kijken, Mijndeugden.nl © Future Life Research BV, gelicenseerd onder CC-BY-NC-ND 4.0.

De Deugdenworkshop krijgt een eigen plekje op de website van MijnDeugden. Geïnspireerd door de ervaringen is er nu een workshop samengesteld waarin je goed leert kijken naar je eigen positieve gedrag. Je maakt plannen voor je eigen toekomst en vergroot je persoonlijke effectiviteit met behulp van deugden. Schrijf je alvast in voor de module Training op locatie ‘Je toekomstige zelf’, dan laten we het weten wanneer weer een nieuwe training wordt georganiseerd.

Bekijk de module

 

Nicolet Theunissen