Afspraken en voorwaarden

[featured_image]

Vooraf

In deze algemene voorwaarden staan de afspraken die Future Life Research maakt met de Gebruikers van haar website. De algemene voorwaarden beschrijven de rechten en plichten van zowel Future Life Research als Gebruikers. Hiermee hopen we misverstanden te voorkomen. Mocht je de tekst niet duidelijk vinden dan horen we dat natuurlijk graag via Contact.

Bijdragen

Hartelijk dank voor alle idee├źn, suggesties, vragen en andere bijdragen die je toevoegt aan deze website en of op onze sociale media kanalen. Future Life Research is er blij mee en zal ze waar mogelijk gebruiken. We gaan zorgvuldig met je bijdragen om. Mocht je veel en/of heel nuttig bijdragen, dan zal Future Life Research dat belonen met een korting op aanschafprijs of abonnement van MooierMens.app. Zorg er dan wel voor dat je naam (of pseudoniem) bij al je bijdragen staat en dat je gegevens bij ons bekend zijn.

Beeldmateriaal

  • De foto’s bij de blogs zijn gemaakt door Nicolet C.M. Theunissen. De gepubliceerde foto’s mogen onder strikte voorwaarden worden hergebruikt: de foto’s van Future Life Research BV zijn in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.
    Creative Commons-Licentie
  • Het portret van Nicolet C.M. Theunissen is in 2018 in opdracht van Future Life Research BV gemaakt door Mieke Gresnigt en mag niet worden hergebruikt.
  • Het logo van Future Life Research is geschilderd door Nicolet C.M. Theunissen en mag niet worden hergebruikt. Het is geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) onder merkdepot-nummer: 0977599
  • De overige foto’s op deze website zijn in 2015 in opdracht van Future Life Research BV gemaakt door Mieke Gresnigt en mogen niet worden hergebruikt.

Algemene voorwaarden zijn nog in de maak!

Haast? neem dan vooral contact met ons op.